14 Mart 2011 Pazartesi

Veteriner Kliniklerinin öncelikli 5 hizmeti

Özel klinikler ve devlet hastanelerinde göre var olmayan hayvanlar için kullanılabilen birçok veteriner klinikleri Amerika başka hemen hemen her evde evcil hayvan kendi ailesinin bir parçası ayarlansa bile. Bu ışığında en işlemek için senin evde beslenen hayvan için sizi Veteriner Kliniği tamamen olmalıdır emin olmak için donanımlı değil ortak hayvan her türlü ilgili sorunlar çok önemlidir. Burada bazı klinikler evcil hayvanlar için sağlamak hem de hayvan sahipleri kendilerini iyi ve verimli bir klinik kurmak için hizmetler üzerinde durulacak.
 

1. Fiziksel sınavları, veteriner klinikleri
 

Bulgu enfeksiyondan ve hastalık belirtileri en yaygın yollarından biri fizik muayene veterinerler tarafından geçer. Ancak görsel muayene için Ayrıca, belirli testleri de tandem yürütülmelidir. Veteriner klinikleri, kediler, köpekler ve diğer çeşitli hayvanlar için derinlemesine fizik muayene için gerekli testlerin tam kümesi sağlamak mümkün olmalıdır.
 

2. Beslenme danışmanlığı Pet sahipleri için
 

Hayvan sahiplerinin kendi hayvan sağlığı ve iyi olmak için sonuçta sorumludur. Amacıyla onlara iyi hayvan sahiplerinin, onlar kendi hayvan beslenme yönleri tam olarak bilmeleri gerekir. Ne insanlar için iyi pets için ölümcül olabilir. Bir çok yaygın, bu tür bir yiyecek çikolata örnektir. Veteriner sağlamak için takvim parçası bilgilendirici ve yeterli beslenme çeşitli evcil hayvan sahiplerine danışmanlık yapmak gerekir.
 

3. Hayvan röntgen
 

X-ışınları herhangi bir ciddi kırıklar belirlemede önemli veya tazminat kemik. Onlar da şişme ve kemik iliği kırık kemik sonucu neden erken aşamalarında algılayabilir. Kırık kemik değil tanısı ve tedavi edilmezse sol ciddi bir hayvan hayat doğurabilir. herhangi bir hayvan acil ve çeşitli hayvan yaralanma ele klinikler tam olarak donatılmış olmalıdır.
 

4. Uzman tıbbi personel
 

Tıbbi teknoloji onları nasıl biliyor ve tanıdık olan yetkili teknisyenlere işe yaramaz
ile nasıl okumalar ve sonuçları yorumlamak. İyi bilgisi bir yana, onlar da iyi hayvanlar idare ve büyük sabır göstermek mümkün eğitilecek. Tamamen güvenli ve onlara onların evde beslenen hayvan içinde teslim hakkında hissetmek bir evcil hayvan sahibi vardır. Bu nedenle klinik yalnızca nitelikli veterinerler, uzman tıbbi teknisyenler ve profesyonel receptionists istihdam zorunludur.
 

5. Hayvan aşıları
 

Bunu söylemeye gerek yok. Kedi ve köpekler için gerekli ve isteğe bağlı aşılar bol her Veteriner Kliniği olmalıdır. Evcil hayvanlar, onların yaşam yıl boyunca farklı aşamalarında farklı aşılar gerekir. Klinikler, onları rahat tüm evcil hayvanlar için yönetmek için tam işlevsel olmalıdır.
 

Bunlar sadece birkaç veteriner klinikleri şeyler size kendi altyapısını uygulama odaklanmak. Bölgenizdeki yerel veteriner yukarıda belirtilen hizmetleri sağlayan emin olun. İyi Veteriner Kliniği hayvanlar her türlü barındırır ve herhangi bir ve her hayvan ile acil anlaşma hızla ve derhal hazır biridir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ana sayfaya git yukari